Is jouw tienerdochter van een levendige meid veranderd in een uitgeput wrak?

Sinds 2009 worden meisjes van 12 jaar gevaccineerd tegen baarmoederhalskanker met het zogenaamde HPV vaccin. De Gezondheidsraad heeft aangegeven dat nog veel onbekend is over het vaccin.
Inmiddels zijn er veel gevallen bekend van meisjes die nooit meer de oude zijn geworden na het vaccin. Sommigen krijgen symptomen op de dag van het vaccin.
Helaas ontwikkelen de symptomen zich bij de meerderheid van de meisjes trager. Pas na b.v. een half jaar of jaren later wordt de connectie gemaakt doordat iemand de ouders er toevallig op wijst. Of doordat ze er iets over lezen en het veranderde gedrag van hun dochter in verband brengen met het HPV vaccin.

Hieronder een opsomming van de klachten die ik zoal hoor in mijn praktijk. Allemaal klachten die er voor het HPV vaccin niet waren maar pas daarna ontstaan zijn.

  1. Enorme uitputting. Het meest voorkomende symptoom. Het meisje dat eerst zo bruisend en levenslustig was kan niet meer naar school van moeheid. Zelfs televisie kijken of lezen is te vermoeiend.
  2. Onverklaarbare angsten. Om naar school te gaan, om met anderen te praten, naar een andere omgeving te gaan. Het meisje dat eerst zo sociaal was en een grote vriendenkring had wordt depressief en gaat zichzelf in het ergste geval beschadigen.
  3. Hoofdpijnen
  4. Menstruatiepijnen, onregelmatige menstruatie, uitblijvende menstruatie.
  5. Maagzuur
  6. Prikkelbare darmsyndroom
  7. Diarree
  8. Geen eetlust
  9. Botpijnen, niet meer kunnen lopen van de pijn
  10. Flauwvallen

Door het RIVM wordt het verband tussen bovenstaande symptomen en het HPV vaccin ontkend.

Echter, als homeopaat kijk ik altijd naar de oorzaak van een probleem. Als één of meerdere van bovenstaande klachten zijn ontstaan ná het HPV vaccin dan rijst bij mij het vermoeden dat dit wel eens de oorzaak van de klachten zou kunnen zijn. Wanneer ik deze vermoedelijke oorzaak aanpak en de klachten verdwijnen geleidelijk dan is het voor mij aannemelijk dat het vaccin inderdaad de oorzaak was.

Herken jij jouw dochter in bovenstaande symptomen? Zijn de klachten ontstaan ná het HPV vaccin? Weet dan dat homeopathische behandeling een oplossing kan bieden!

Wil je meer informatie? Neem gerust contact met me op.

Ken je iemand voor wie deze informatie nuttig kan zijn? Deel dit bericht dan!

Saskia