Eerste consult         ( 1 à 1,5 uur)   – € 120,-

Vervolgconsult        ( 30 à 45 minuten)  – € 75,-

Acuut consult          (telefonisch) – € 25,-

Het is gebruikelijk dat ik na ongeveer twee weken van je wil horen hoe jij, of je kind , reageert op het homeopathische middel. Dit gebeurt tijdens een telefonisch ‘controle-consult’. Als er niet voldoende reactie is kijk ik hier zorgvuldig naar, pas de dosering eventueel aan of zorg dat je een ander middel krijgt. Tot nu toe zaten de kosten voor dit ‘controle-consult’ bij de consultprijs inbegrepen, maar dit bereken ik nu apart. Het consult en het controle-consult vinden immers op twee aparte momenten plaats. De totaalprijs van de consulten blijft hetzelfde maar je kunt de facturen voortaan apart indienen bij je zorgverzekeraar.

Voor jou is dit voordelig omdat je nu twee keer de dagvergoeding bij je zorgverzekeraar kunt declareren.

Betaling
Je kunt bij mij met PIN of contant betalen.

Annuleren of verzetten
Een afspraak annuleren of verzetten kan telefonisch en is tot 24 uur van tevoren kosteloos. Daarna moet ik het consultbedrag helaas in rekening brengen.

Vergoedingen

logo-nvkh

Als klassiek homeopaat ben ik aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten (NVKH). De klassiek homeopaten die geregistreerd staan bij de NVKH voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die worden gesteld aan opleiding, nascholing en waarneming. De consulten worden door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed indien je een aanvullende verzekering hebt. De vergoeding gaat niet ten koste van het eigen risico.