Natuurlijk zwanger en bevallen met homeopathie

Bijna iedere aanstaande moeder heeft wel eens te maken met kwaaltjes en ongemakken tijdens de zwangerschap. Ook tijdens de bevalling kunnen er problemen ontstaan en als de baby er eenmaal is kan het niet op gang komen van de borstvoeding voor veel verdriet en frustratie zorgen. Allemaal zaken die van de roze wolk, die een dergelijke levensfase zou moeten zijn, al snel een donkere regenwolk maakt.

De meeste moeders nemen liever niet hun toevlucht tot reguliere medicatie omdat dit de gezondheid van de baby nadelig zou kunnen beïnvloeden. Maar wat dan? Natuurlijk zijn er situaties, waarin een medisch ingrijpen absoluut noodzakelijk is. Maar veel leed is te verhelpen door de simpele toediening van een homeopathisch middel. Natuurlijk zwanger en bevallen met homeopathie!

In de ‘Childbirth-Kit’ zitten 18 homeopathische middelen die veel gebruikt worden voor klachten en problemen tijdens de zwangerschap, bevalling en borstvoeding.

In een minicursus van 2 uur leer je werken met deze kit en ben je in staat om een goede middelkeuze te maken voor jouw klacht. Gun jezelf en jouw kindje die gezonde start en schrijf je nu in voor de minicursus op één van onderstaande data.

De kosten van de cursus bedragen € 75,-  (inclusief de Childbirth-kit en reader)

Data:

Donderdag 8 oktober         – 19.30-21.30 uur
Maandag 19 oktober           – 19.30-21.30 uur
Donderdag 29 oktober       – 19.30-21.30 uur

Locatie: J. Boezerstraat 72, 2552 DM, Den Haag

Klik HIER om je aan te melden.