Homeopathie voor Thuisgebruik

In acute situaties als bijvoorbeeld koorts , griep, middenoorontsteking, kneuzingen, brandwonden, diarree etc. werkt homeopathie meestal heel snel en doeltreffend. Wel is het belangrijk om de juiste keuze voor een middel te maken. Daarom geef ik regelmatig een MINI-CURSUS ‘Homeopathie voor thuisgebruik’ van 2,5 uur waarin je snel leert een goede keuze te maken uit de  37 middelen die in de Homeopathische EHBO-kit zitten. Deze cursus geef ik gewoon thuis, aan de keukentafel. Met een kopje thee of koffie en een koekje erbij! Het aantal plaatsen is dan ook beperkt. Per keer heb ik plek voor 5 personen dus meld je snel aan als je verzekerd wilt zijn van een plekje. Na afloop kun je lid worden van de speciale Facebookgroep die ik hiervoor heb gemaakt. In deze groep kun je je ervaringen delen, vragen stellen, of meer interessant nieuws lezen over het zelf helpen met homeopathie.

In het najaar zal ik weer een aantal minicursussen geven. 

Wanneer je op de hoogte gehouden wilt worden van de nieuwe cursusdata abonneer je dan (gratis) op mijn nieuwsbrief.

Kosten: € 75,00 voor de gehele cursus inclusief EHBO-kit met 37 middelen t.w.v. € 44,00 en de reader ‘Homeopathie voor Thuisgebruik’

Locatie: J. Boezerstraat 72 2552 DM Den Haag

Gratis meedoen? Dat kan!

Daar moet je wel iets voor doen! Zorg dat je een groepje van minimaal 8 deelnemers bij elkaar krijgt (inclusief jij zelf), zorg voor thee en koffie (en koekjes natuurlijk!) en dan kom ik bij jou thuis een cursus geven. (Binnen een straat van 20 km van mijn praktijk!) Als gastvrouw(heer) krijg jij de cursus inclusief de EHBO-kit en de reader dan gratis en voor niets!! (t.w.v. € 75,00)

Aanmelden kan hier! Geef duidelijk de datum van je voorkeur op!

3 + 2 =