Een korte blogpost dit keer, met een verwijzing naar een lang artikel uit Health Impact News.

Voor iedereen die er nog over twijfelt: Lees het en verspreid dit bericht!

Vaccineren en autisme, de link! Aangetoond in 30 wetenschappelijke studies!

Hoewel onze wetenschappers het tegendeel beweren is er dus wel degelijk een verband aangetoond tussen vaccinaties en de ontwikkeling van autisme. En een beetje logisch denkend mens zoekt al gauw een verband tussen de twee. Want hoe kan het dat vroeger één op de 10.000 kinderen de diagnose autisme kreeg, en tegenwoordig één op de 88? Dit is geen epidemie meer, dit is een regelrechte ramp! Aldus Representative Dan Burton uit Indiana. Hij is overigens niet tegen vaccinaties, en erkent zelfs de voordelen ervan voor onze volksgezondheid, Maar ze kunnen anders gegeven worden zodat er minder schade optreedt.

STRUISVOGELPOLITIEK
Het verbaast me altijd weer dat dergelijke onderzoeken blijkbaar niet gelezen worden, of misschien wel gelezen maar verzwegen worden. En ergens kan ik me daar ook wel iets bij voorstellen. Want stél, het verband tussen vaccineren en autisme zou eindelijk erkend worden, wat zou dat voor een gevolgen hebben? Dat is bijna niet te overzien. De hele farmaceutische industrie zou op z’n kop staan. Ouders zouden schadeclaims gaan indienen, kortom, ook dat zou een ramp worden! Voor de overheid en de farmaceutische industrie dan. Een hoop gezichtsverlies ook! Dus in sommige gevallen kun je maar beter zwijgen en net doen alsof je de andere onderzoeken niet ken.

Gelukkig zijn er altijd mensen die de waarheid willen weten. En hebben we andere bronnen waar we zaken kunnen lezen die onze grote gezondheidsinstanties ons niet vertellen.

Meer ga ik er niet over zeggen. DIT ARTIKEL zegt genoeg. Lees het maar,  kijk de video en trek je eigen conclusie!