Dit keer een blogpost die niet van mijzelf is maar van mijn gewaardeerde collega Alan Freestone, homeopaat en autisme-specialist in Engeland.

Omdat ik het helemaal met hem eens ben en het niet beter had kunnen verwoorden heb ik zijn toestemming gekregen om zijn artikel te vertalen in het Nederlands.

Voor wie liever de engelse versie leest is hier de link naar zijn originele artikel.

Geen wetenschap maar dogma – hoe artsen de oorzaken van autisme negeren 

door Alan Freestone

Ik ben een homeopaat die gespecialiseerd is in de behandeling van autisme. Ik werk van maandag t/m vrijdag en hoor keer op keer hetzelfde verhaal:

“Jimmy was een prachtige baby … met al zijn mijlpalen … praten met 10 maanden … altijd lachen … goed slapen. Totdat we hem met 14 maanden lieten vaccineren.  Die nacht werd hij schreeuwend van de pijn wakker. Hij had koorts en explosieve diarree. We gingen met spoed naar het ziekenhuis. Daar luidde de diagnose: ‘Hersenvliesontsteking’.  Hierna was hij nooit meer de oude. Er was geen oogcontact meer, hij stopte met praten, en zegt nu alleen nog “ieeeeee” de hele dag lang. Hij is teruggetrokken in zijn eigen wereld. Hij heeft geen vrienden en negeert andere kinderen om hem heen, heeft verschrikkelijke problemen met zijn maag, chronische diarree (verbetert alleen door het verwijderen van gluten en zuivelproducten en het dagelijks geven van supplementen). Hij slaapt slecht door de pijn in zijn buik, klapt met zijn handen, werd ongecoördineerd en kreeg veel minder energie. Hij heeft veel minder uithoudingsvermogen dan zijn leeftijdsgenootjes en is zeer gevoelig voor harde geluiden. We kunnen met hem niet naar plaatsen waar het druk is.”

Uiteraard vraag ik de ouders  dan wat de dokter zei toen ze met hun zieke kind bij hem kwamen. Kon hij accepteren dat dit een reactie op de vaccins zou kunnen zijn?

“Oh nee, de dokter zei dat er geen verband is en dat er geen bewijs is dat vaccins autisme veroorzaken.”

De arts verlaat het podium zonder het invullen van een VAERS-formulier (Vaccine Adverse Event Reactie System)  en laat een stel ouders verlamd van angst zitten met een, door een vaccin beschadigd kind.

De voor de hand liggende oorzaak en gevolg (vaccin gekregen in de ochtend, ontsteking van de hersenen in de avond) wordt genegeerd door de medische ‘wetenschap.’
Dit is echter géén wetenschap. Wetenschap is het observeren van de wereld,  het opmerken van patronen, ontwikkelen van hypotheses over die patronen en ze vervolgens testen. Wat de overgrote meerderheid van deze artsen doet is dogmatisch reageren.

Onlangs las ik dat er nu 1 miljard dollar aan Amerikaans ‘onderzoek naar de oorzaken van autisme’ is uitgegeven. Je zou het ook anders kunnen zeggen: ‘ze hebben $ 1000000000 verspild  om een genetische oorzaak van autisme te vinden’. Natuurlijk kun je wel raden dat ze niet veel verder zijn gekomen. Hoe kan het ook anders als medicijnvergiftiging, naar wat ik als  belangrijkste oorzaak voor autisme heb waargenomen,niet bewust is onderzocht?  (‘Nou ja, we willen natuurlijk niet onze sponsors kwaad gaan maken want die vette cheques moeten natuurlijk wel blijven komen’).

Artsen lijken de verantwoordelijkheid voor het zorgdragen van de  gezondheid van mensen te hebben overgedragen aan de gevestigde instanties die belast zijn met het toezicht op de openbare veiligheid. En aan hun sponsors. Je weet wel, diegenen die steeds worden betrapt op het  vervalsen van testresultaten met als resultaat dat er veel mensen onnodig sterven in naam van de winst. Geen wonder dat zoveel mensen verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen gezondheid en de reguliere geneeskunde opgeven.

Artsen waren goed in de wetenschap op school. Maar ze lijken de basis te zijn vergeten, of misschien hebben ze de les van dokter Wakefield goed geleerd:  Steek je hoofd boven het maaiveld uit en het zal eraf gehakt worden!
Dit zijn niet de beweringen van iemand die tegen vaccinaties is, of van een complottheoreticus. Het zijn de beweringen van iemand die misschien wel 400 kinderen heeft behandeld in het autistisch spectrum, waardoor ik  volledig achter mijn beweringen kan staan.Wat mij nog meer vertrouwen geeft is hoe deze kinderen reageren en verbeteren als ik ze middelen geef om de  toxische effecten van hun vaccins te verwijderen. Wat ik doe is puur inductieve wetenschap.

Let op de wereld – neem de gevallen van veel autistische kinderen. Bouw uitgebreide tijdschema’s van hun leven van pre-conceptie tot heden.

Zie een patroon – Kinderen reageren vaak slecht op  hun vaccins als ze ongeveer 12 – 15 maanden oud  zijn en gaan dan achteruit tot autisme geconstateerd wordt. Tot aan de vaccinatie was de ontwikkeling normaal, en dan stopt deze ineens!

Maak een hypothese op basis van deze patronen – Vaccins kunnen veel schade veroorzaken bij gevoelige personen. Er lijkt een opbouw van toxines in de organen van deze kinderen te zijn en op een bepaald punt (meestal met ongeveer 12 – 15 maanden), stort hun weerstand in elkaar en zien we fysieke en neurologische symptomen die mensen vertonen die het stempel “Autisme”  “PDD-NOS” ‘of  “Globale ontwikkelingsachterstand”  of wat voor ander ‘onzin-syndroom-naam’ de artsen dan ook geven.

Test de hypothese – In mijn geval geef ik homeopathische middelen die een deel van de toxiciteit als gevolg van vaccins kan verwijderen. Als mijn hypothese juist is, zullen de symptomen van de kinderen verbeteren. De middelen werken op 2 manieren:  Ze worden gebruikt als diagnostische instrumenten (d.w.z. als iemand  erop reageert betekent dit dat de vaccins het probleem waren), en het zijn effectieve medicijnen.

Trek een conclusie – ASS symptomen van kinderen gaan verminderen (het oogcontact is terug, ze praten, hun darmen zijn normaal, niet meer dagelijks diarree en onverteerd voedsel in hun ontlasting, hun overgevoeligheid en  sensorische problemen zijn verleden tijd,  ze komen op gewicht en bereiken het schoolniveau van hun klasgenoten na de  homeopathische vaccin detox Daarom: vaccins veroorzaken tenminste een déél van de ASS symptomen en homeopathie kan helpen.

Ik MOET mijn boodschap de wereld in brengen!:

Willekeurige massavaccinatie is schadelijk voor miljoenen kinderen per jaar.
Homeopathie biedt een effectieve manier om deze kinderen te helpen.
En aan iedereen die de noodzaak voelt  om te zeggen:

  • ‘homeopathie is onzin’
  • ‘je bent een ‘vaccinatie-ontkenner’
  • ‘autisme is een levenslange neurologische aandoening die je niet kunt veranderen’
  • ‘autisme is een geschenk’
  • ‘er is geen bewijs dat vaccins autisme veroorzaken’
  • of iets in die geest….

Ik ben niet geinteresseerd in uw mening! Ik bespreek hier mijn objectieve observaties van een realistische wereld. Ik ben niet een ‘geloofsstructuur aan het herkauwen’, noch wordt ik betaald om dit allemaal te zeggen.

Ik ben niet pro of anti-vaccin, ik zeg dat vaccins risico’s met zich mee brengen en schade kunnen veroorzaken.  Hoe meer vaccins, des te meer risico op schade. We moeten beginnen met het documenteren van de gegevens, zodat we een begin kunnen maken met bewustwording van de gevolgen van massale vaccinatie.

Disclaimer: Dit is niet een aanval op alle artsen. Van sommigen, die hun kop boven het maaiveld durfden uit te steken is de carrière compleet verwoes  of ze zijn in de borst geschoten terwijl ze aan het vissen waren. Dit is een aanval op de blinden, de onverschilligen  en de  corrupten, die onze kinderen verminken voor de winst.

Verdere Disclaimer: Ooit had ik als volwassene veel vaccins nodig.  Mijn energie-niveau nam drastisch af en ik leed jarenlang aan een mysterieuze auto-immuun ziekte.  Pas toen ik een homeopaat bezocht en werd behandeld voor de vaccinatieschade verdwenen mijn klachten.  Dus, ik voel me bijzonder gekwalificeerd om commentaar op deze kwestie te geven omdat ik ervaringsdeskundige ben en daarnaast veel ervaring heb in het behandelen van vaccinatieschade.