AUTISME EN HOMEOPATHIE ALS EFFECTIEVE BEHANDELMETHODE

Ik specialiseer me in het behandelen van kinderen met autisme door middel van een zeer vriendelijke, natuurlijke, niet kostbare, onschadelijke en niet verslavende geneeswijze, namelijk homeopathie. De methoden die ik gebruik werken heel goed! Vaak zie ik na 3 à 4 maanden al verbeteringen optreden!

WAT VEROORZAAKT AUTISME?

Daar is nog geen duidelijkheid over. Maar naar mijn mening zijn er een aantal factoren die een rol spelen: Vaccinaties – Volgens het RIVM kunnen vaccinaties geen autisme veroorzaken. Maar als ik in mijn praktijk een kind zie van wie de ontwikkeling tot stilstand is gekomen ná een vaccinatie ga ik allereerst de desbetreffende vaccinatie ‘ontstoren’. Als een kind hierna zienderogen opknapt is het zeer aannemelijk dat de vaccinatie een belangrijke rol heeft gespeeld in de ontwikkeling van autisme. Erfelijkheid- Ik weet niet zeker of bepaalde genen autisme veroorzaken maar ik geloof zeker dat ze mensen ontvankelijker kunnen maken voor het ontwikkelen van autisme als ze aan bepaalde invloeden van buitenaf worden blootgesteld. Belastende stoffen die vanuit de omgeving of via de moeder doorgegeven worden aan het kind. (denk aan kwik of andere zware metalen die via de moeder op de foetus worden overgedragen) Medicijnen die de moeder tijdens de zwangerschap, geboorte of borstvoeding heeft moeten gebruiken. Emotionele stress die tijdens de zwangerschap of geboorte heeft plaatsgevonden.

HOE GAAT DE BEHANDELING IN Z’N WERK?

Ik gebruik hiervoor verschillende methodes, afhankelijk van de omstandigheden van het individu. Bijvoorbeeld, als een kind na het BMR vaccin plotseling enorm achteruit is gegaan in de ontwikkeling, begin ik meestal eerst met het ontstoren van dit vaccin. In de meeste gevallen maak ik echter gebruik van een combinatie van verschillende methoden zoals: Isopathie (de persoon precies die substantie geven (in homeopathische vorm) die de symptomen veroorzaakt heeft. HDT (Homeopathic Detox Therapy) Klassieke homeopathie (een middel geven qua ‘middelbeeld’ het best past bij het totaalbeeld van de persoon in kwestie).

Wil je ook mijn gratis nieuwsbrief ontvangen?