Geen vliegangst meer met homeopathie 

Krijg jij de kriebels bij het zien van alleen al een foto van een vliegtuig? Baalt je partner dat jullie nooit eens met het vliegtuig naar een warm oord op vakantie kunnen? En voel je je daar soms schuldig om? Verlang je ernaar om nog zoveel van de wereld te zien maar weerhoudt de vliegangst je om plannen te maken?

Of heb je andere specifieke angsten waardoor je soms niet doet wat je graag zou willen doen? Ben je bijvoorbeeld bang om auto te rijden? Durf je niet naar een voorstelling omdat je bang bent dat je de zaal niet meer uit kunt?

Of heb je hoogtevrees? Engtevrees? Pleinvrees?

Al deze angsten kunnen een behoorlijke impact op je dagelijkse leven hebben en het plezier in je leven behoorlijk vergallen.

Veel mensen schamen zich voor hun angsten en proberen daarom de voor hen angstige situaties maar liever te vermijden zodat niemand hun angst opmerkt. Door bijvoorbeeld te zeggen dat ze geen zin hebben om naar buiten te gaan. Of al iets anders hebben waardoor ze niet mee kunnen naar de voorstelling. Het maakt het leven er niet leuker en gemakkelijker op.

HOMEOPATHIE KAN SNEL HELPEN!
Natuurlijk zijn er veel therapieën die kunnen helpen bij dergelijke angsten. Aan homeopathie wordt meestal niet gedacht. Toch kan het juiste homeopathische middel al heel snel een einde aan de angst(en) maken.

Stel je eens voor hoe heerlijk het is als je zonder angst het vliegtuig in kunt stappen. Geen vliegangst meer met homeopathie? Kan dat? Ja, dat kan écht!

GRATIS 15 MINUTEN SKYPE-CONSULT
Vind je het nou best een grote stap om gelijk een afspraak te maken dan bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van een kostenloos 15 minuten durend Skype-consult. In sommige gevallen is dat genoeg om te weten welk middel je nodig zou hebben. Soms heb ik echter wat langer nodig om uit te zoeken welk middel jou het beste zoU kunnen helpen. In dat geval mag je er natuurlijk altijd over nadenken of je die afspraak met mij wilt maken, liever naar een andere homeopaat gaat, of toch maar liever helemaal niet. Zo’n 15 minuten-gesprek is geheel vrijblijvend!

Je kunt daarvoor een afspraak maken door hier te klikken.  Wie weet hebben we binnenkort ons gesprekje online!

Vind je dit artikel interessant? En heb je zelf geen last van angsten maar ken je anderen die dat wel hebben? Dan stel ik het zeer op prijs als je dit artikel deelt!

Misschien tot ziens!